Přítelkyně Romana Vojtka otevřeně o jejich seznámení! Co stálo na pozadí?

Roman Vojtek a Petra Vraspírová 15

Autor: Lelková, stars24.cz

2. června 2018 10:46

Roman Vojtek (46) je už více jak dva roky šťastný po boku pohledné blondýny Petry Vraspírové (31). Ta až po tak dlouhé době prozradila, jak byl jejich vztah ze začátku komplikovaný. Hlavně tím, že herec byl ještě ženatý!

„Poznali jsme se v době, kdy byl Roman ještě ženatý s manželkou Terezou. Bylo to těžké období,“ svěřila se Petra v rozhovoru pro iDnes.cz. Muzikálová herečka je ráda, že to vše už má za sebou a svou lásku nemusí tajit.

Ze začátku to ale žádná velká láska na první pohled nebyla! Vídali se jenom v divadle v muzikálu Mamma Mia. „My jsme se moc extra v divadle nebavili. On měl ještě tu kauzu kolem manželství, takže se s námi vůbec nebavil. V podstatě se odstřihl a my jsme se báli s ním bavit,“ přiznala Petra a narážela tím na to, že Roman Vojtek roku 2015 opustil manželku v 9.měsíci těhotenství. „Nechtěli jsme ho dráždit, protože se bál, že budeme vyzvídat, šťourat do toho, což jsme samozřejmě všichni respektovali,“ prozradila Vraspírová, která se s Vojtkem sblížila až po roce účinkování v divadle.

„Pak jsme se jednou náhodou potkali v Plzni a tam jsme se začali bavit. Roman natáčel pod mým oknem, kde jsem v Plzni bydlela,“líčí blondýna. V Plzni ji diváci mohou zahlédnout v muzikálu Bonnie a Clyde. „Začali jsme si povídat o knížkách, které čteme o duchovnu, a to mě velmi zaujalo. Netušila jsem totiž, že jde tímto směrem. Měli jsme podobné názory, hodnoty a stejnou životní cestu,“ uvedla pro iDnes.cz.

Lásku se nejdříve snažili tajit, ale v roce 2016 už se začali objevovat na společenských akcích bok po boku. „Naše duše se spojily. Já totiž vím a cítím, že jsem našla svou spřízněnou duši,“ dodala zamilovaně Petra. Netají se ani tím, že by v budoucnu chtěla svatbu, ale zatím na to nespěchají.

Témata: Petra Vraspírová Roman Vojtek Seriál Vyprávěj