Jágr o nehodě: Myslel jsem si, že je to můj konec!

Jaromír Jágr ukázal, jak nehodu odneslo jeho auto.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. května 2022 13:59 | Aktualizováno: 25. května 2022 21:55

Jaromír Jágr měl během středečního dopoledne dopravní nehodu, kterou nezatajil ani před svými fanoušky. Těm o ní poreferoval a přiznal, že myslel na nejhorší.

Jágr se o nehodě, k níž došlo na Plzeňské ulici u motolské nemocnice, rozepsal na sociálních sítích. "Byla to moje chyba," přiznal na instagramu.

Slavný hokejista se podle svých slov snažil přejet z jednoho směru do druhého. "Kontroloval jsem si tu druhou stranu a ve vhodnou chvíli jsem do ní najel. Byl ale velký provoz a v tom jsem nestihl zareagovat na tramvaj, která jela velkou rychlostí ve stejném směru jako já. Všiml jsem si ji půl metru přede mnou, na poslední chvíli," poznamenal.

"Myslel jsem si, že je to můj konec. Vždy jsem věřil, že vyšší moc má nade mnou ochranou ruku a dnes jsem se o tom znovu přesvědčil. Díky Bohu! A také mě překvapila a vlastně i zachránila moje Kia, ze které jsem i přes to, jak to hrozivě vypadalo, vylezl bez zranění," napsal.

Podle Jágra je nejdůležitější, že se nic nestalo cestujícím v tramvaji. "Tímto bych tuto smutnou událost zakončil. A děkuji všem za pochopení a také za pomoc těm, kteří na místě zasahovali," dodal. 

Témata: Jaromír Jágr