Televizní otřes! Končí Klíma i Pohlreich!

Klíma, Josef 2

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

31. května 2018 11:08

Televize Prima se otřásá v základech. Po více než čtyřech letech na ní končí Josef Klíma i se svým pořadem, a stejně je na tom i Zdeněk Pohlreich, jenž požádal o zrušení svého pořadu Ano, šéfe!

"Tvůrčí tým v čele se mnou se po více než čtyřleté plodné spolupráci rozhodl své působení na Primě ukončit a jít vstříc nové profesní výzvě v jiném médiu. Děkuji vedení televize Prima za spolupráci a příležitost,“ uvedl Josef Klíma, který měl na televizi pořad Očima Josefa Klímy.

Stejně tak končí i oblíbený pořad Ano, šéfe! se Zdeňkem Pohlreichem. "Všechno má svůj začátek, ale i konec. A já si stojím za tím, že v nejlepším se má přestat. Proto jsem rád, že mi Prima vyšla vstříc a na konci jsme se dohodli. Ano, šéfe! mám určitě spojené s mým prvním setkáním s televizním světem, ale také s někdy až neuvěřitelnými lidskými příběhy a osudy. A na některé se fakt zapomenout nedá,“ uvedl slavný kuchař.

Ano, šéfe! se začalo natáčet v roce 2008 a poprvé se objevilo na obrazovkách v roce 2009. V těchto dnech Pohlreich podniká své poslední jízdy po Čechách a Moravě a natáčí poslední díly této show. Na Primě ale podle dostupných informací nekončí, televize s ním prý už připravuje nový projekt.

Témata: Zdeněk Pohlreich Josef Klíma