Vémola vs Marpo: Hořký konec zápasu oběma pohnul žlučí!

Karlos Vémola 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

22. května 2022 15:11 | Aktualizováno: 22. května 2022 22:05

Na tento zápas se čekalo dlouho, neskončila ale příliš slavně. Karlos Vémola byl v souboji s Marpem utnutý rozhodčím, s čímž ale ani jeden z nich nesouhlasí.

Vyplývá to z jejich slov na pozápasové tiskové konferenci. "Nesouhlasím s tím, přišlo mi to nefér," řekl Marpo s tím, že ukončení zápasu podle něj bylo zbytečné.

Podobně reagoval i Karlos. "Taky mě mrzí, jak to skončilo. Necítil jsem, že by byl Marpo otřesený. Je škoda, že lidi bučeli," řekl s tím, že Marpo ho dokázal vyhecovat a nepodcenil ho. Dodal, že na zpěváka ho považuje za tvrďáka.

Marpo ale tušil, že lidé budou bučet a že Karlos bude dávat hlavy. "On to i řekl, že to bude prasárna a byla. Moje taktika byla dávat zvedáky, ale dostal jsem asi třicet hlav," prozradil.

Karlos pro změnu neví, co od něj lidé čekali. "Že budu boxovat? Já nejsem boxer, ale zápasník. Tlačil jsem, nechtěl jsem ho pustit k boxování, protože on boxovat umí. Já nejsem lepší boxer než on, ale jsem silnější, těžší, tvrdší, mám větší drive," řekl Karlos.

Zatímco on si dnes vyrazí s Radkem Filipi a jeho přítelkyní Luckou Bílou do restaurace, Marpo své plány na další dny neprozradil. Přiznal, že je z výsledku zklamaný.

Témata: Karlos Vémola Marpo (zpěvák)