Zaražená Jiřina Bohdalová: Její přítel skončil ve vazbě!

Jiřina Bohdalová 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

21. května 2022 11:49 | Aktualizováno: 21. května 2022 16:14

Jiřina Bohdalová ho tituluje jako svého přítele. Teď ale podnikatel Ľubomír Focko skončil kvůli případu zmanipulovaných zakázek údajně ve vazbě. Jak na tuto nemilou zprávu herečka zareagovala?

Policie v rámci kauzy zmanipulovaných zakázek Správy úložišť radioaktivních odpadů vyšetřuje i slovenského milionáře Ľubomíra Focka. Ten je přitom blízkým přítelem herečky Jiřiny Bohdalové.

Podle serveru Seznam Zprávy měl dokonce být hlavou skupiny, která státní tendry ovlivňovala. A soud ho proto v úterý poslal do vazby. To je pro Bohdalovou jistě velmi nemilé.

"Nezlobte se, já o tom doopravdy nic nevím," uvedla na to konto herečka, která ale musí být dosti překvapená. S milionářem totiž trávila i dovolenou, na kterou vzala svá vnoučata.

Podle policie se obvinění týká soutěže na ochranné služby v Jaderné elektrárně Dukovany a multimilionový tendr na analýzy na Vysočině. Dela státní organizace pak měl Focko dosadit ředitele Správy úložišť radioaktivního odpadu Jana Prachaře, za což mu nyní hrozí 8 let vězení.

Témata: Jiřina Bohdalová