Lunetic po nehodě: První koncert od tragické události!

Václav Jelínek (vpravo) se členy kapely Lunetic.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. května 2022 19:09

Lunetic už pamatují ve své kariéře lepší časy. Poslední dny jsou poznamenané tragickou dopravní nehodou, při níž jeden ze členů skupiny, zpěvák Václav Jelínek, srazil člověka, který zemřel. Přesto by se dnes mělo uskutečnit plánované vystoupení.

Atmosféru kolem skupiny smutná událost nepochybně ovlivňuje, přesto má dnes ve středních Čechách proběhnout další vystoupení. Součástí posledního facebookového příspěvku byla i výzva adresovaná fanouškům.

"Držte mu prosím všichni palce a přijďte ho podpořit třeba už 20.5.2022 do Mělníku," stálo ve vzkazu. Uvidí se, kolik příznivců tato slova vyslyší. 

Jelínek havaroval o uplynulém víkendu, když se vracel z vystoupení v rámci show moderátora Leoše Mareše v O2 areně. K nehodě došlo na dálnici D10, kterou z nepochopitelných důvodů přebíhal muž. Chodce srazila hned dvě vozidla, utrpěl zranění neslučitelná se životem. 

Lunetic dali jasně najevo, že za zpěvákem stojí. Na sociální síti vyzdvihli, jak se Jelínek zachoval. Sraženého muže měl odtáhnout ze silnice a poskytovat mu první pomoc do příjezdu záchranářů. 

Témata: skupina Lunetic