Smutné přiznání Krampolové: Peklo nekončí

Hana Krampolová s mužem 2

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

31. května 2018 7:04 | Aktualizováno: 31. května 2018 22:44

Už je tomu rok, co musela být Hana Krampolová (56) hospitalizována na psychiatrii pražské Všeobecné fakultní nemocnice. Tam skončila kvůli tomu, že požila nebezpečný koktejl prášků a alkoholu! A přestože se dušovala, že se dá do pořádku, zatím to tak nevypadá!

Krampolová na tom před rokem byla hodně špatně - alkohol a léky se staly každodenní součástí jejího života. Kvůli tomu nakonec skončila na psychiatrii. Po propuštění slibovala, že si najde práci a že se alkoholu už ani nedotkne. Jenže jak se zdá, zatím se jí vůbec nedaří svoje předsevzetí naplnit!

Zdá se, že si Hanka čas od času dopřeje pivo nebo vínko. A ani s prací to vypadá nejlépe. Její manžel Jiří přitom dřív tvrdil, že za to, jak skončila Hanka, může právě fakt, že byla bez práce. „Byla furt doma a lezlo jí to na mozek. Proto začala pít a kvůli bolestem si brala léky,“ popisoval tehdy Krampol.

Hanka plánovala, že bude po propuštění z psychiatrie dojíždět jako pečovatelka do domova seniorů. „Rozhodli jsme se pro tuhle práci s jednou paní, která si zlomila nohu, tak čekám na její uzdravení a starám se zatím o Jirku,“ uvedla dříve Hanka.

Teď se ale ukazuje, že i po roce od propuštění je Hanka bez práce! „Občas jedu jen s Jirkou na zájezdní vystoupení. Jinak nepracuji,“ přiznala pro extra.cz Hana. Nezbývá než doufat, že se to brzy změní a že se Krampolová nevrátí do starých kolejí!

Témata: Hana Krampolová Jiří Krampol