Hvězda show Tvoje tvář má známý hlas utajila svatbu! Teď ukázala těhotenské bříško!

Markéta Schimmerová Procházková 7

Autor: Lelková, stars24.cz

31. května 2018 19:17

Muzikálová zpěvačka a herečka Markéta Procházková (32) se stane maminkou! Tak jak se jí podařilo utajit svatbu, oznámenou až dva měsíce po události, tak utajovala, co se dá i těhotenství. S manželem Davidem se stanou rodiči již na konci srpna!

Minulý rok v červenci se Markéta po třech letech vztahu provdala za svého přítele právníka. Už po veselce se Markéta svěřila deníku Blesk, že se miminku nebrání, a tak se o ho o rok později dočká. „Jsme zamilovaní, jsme tak akorát staří a chceme to, takže nám v založení rodiny nic nebrání," prozradila.

S radostnou novinkou se pochlubila na sociální síti. „Dávám si již pauzu od divadla z jednoho krásného důvodu, a ten jest, že čekáme s mým mužem miminko,“ napsala svým fanouškům na Facebooku.

„Rodiči budeme pravděpodobně na úplném konci srpna – ale co my víme – však si děťátko samo vybere, v který den se podívá za námi na svět, důležité je, že je námi více než vítané,“ dodala. Poprvé se s těhotenským bříškem ukázala na charitativní akci Hvězdy andělům, kde také účinkovala.

Témata: Markéta Schimmerová Procházková těhotenství Divadlo Na Fidlovačce Tvoje tvář má známý hlas