Libuška Šafránková pověsila herectví na hřebík? Prozradila, proč už nehraje!

Libuše Šafránková v seriálu Gympl 4

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

30. května 2018 10:39

Herečka Libuše Šafránková se už nějakou dobu před kamerou neobjevila. Neznamená to ale, že by jen tak zahálela! Každou chvílí spolu s manželem Josefem Abrhámem očekávají narození vnoučka!

Slavný herecký pár už netrpělivě očekává narození čtvrtého vnoučete. Není proto divu, že „Popelka“ vyměnila filmové role za roli babičky na plný úvazek! „Žádná nová role zatím na obzoru není, ale to vůbec nevadí. Naopak, je to dobře. Býti babičkou je daleko smysluplnější činnost,“ svěřila se Libuška Šafránková.

Její syn a režisér Josef Abrhám musí pracovat a snacha Ludmila už očekává narození dalšího potomka, dostala známá herečka na starosti jejich roční dcerku Lauru Josefínu.

A tuto svou roli si nemůže vynachválit! „S Laurou si báječně rozumím, stejně jako s ostatními vnoučaty. Jsou jedno moje velké štěstí. A moc se teď těším na vnoučka, snad už to bude brzo,“ prozradila Blesku.

Ludmilu, která se věnuje gastronomii a která vlastní v Praze zmrzlinárnu, si Josef Abrhám ml. vzal v prosinci, když už byla Laura na světě. Josef už ale předtím jednou ženatý byl. S režisérkou Denisou Grimmovou (43) má desetiletého Josífka a osmiletého Toníčka. Rozvedli se před třemi roky.

Témata: Libuše Šafránková Josef Abrhám