Taťána Kuchařová reaguje: Brzobohatý lže, trvám si na všem!

Taťána Kuchařová a Ondřej Gregor Brzobohatý 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. května 2022 9:19

Mezi bývalými manželi Taťánou Kuchařovou a Ondřejem Gregorem Brzobohatým se v posledních hodinách rozhořel ostrý spor. Modelka nenechala bez reakce středeční obsáhlé vyjádření hudebníka.

"Trvám na všem, co jsem řekla. Ondřej lže," reagovala Kuchařová prostřednictvím instagramu na vyjádření bývalého manžela na stejné sociální síti.

Brzobohatý v úterý prohlásil, že neměl zájem ji veřejně očerňovat. "Dlouho jsem nad tím, s ohledem na to hezké, co bylo v našem vztahu, jen tiše skřípal zuby. Mám toho však už akorát dost," konstatoval.

Muzikant zopakoval svůj pohled na věc, tedy že rozvod řešili s modelkou od srpna loňského roku. Poznamenal také, že při rozpadech vztahů jde vždy o selhání obou partnerů. "Hledat viníka, či hrát si na oběť, je stejně zoufalé a trapné, jako obhajovat se před křivými obviněními... i proto jsem tak dlouho mlčel," vysvětlil.

Kuchařová podle Brzobohatého vyhrotila situaci do stavu, kdy se musel ozvat. "Daniela (Písařovicová) se se mnou, tedy s rozvádějícím se a následně rozvedeným mužem, začala blíž stýkat až v průběhu tohoto roku. Kdo nám přeje štěstí, tomu děkuji," dodal.

Témata: Taťána Kuchařová