Kateřina Kaira Hrachovcová na dně? Takhle vypadá po rozchodu!

Kateřina Kaira Hrachovcová 10

Autor: Lelková, stars24.cz

29. května 2018 18:53

Je to už něco málo přes měsíc, co herečka Kateřina Kaira Hrachovcová (43) přiznala ukončení svého manželství. Po čtrnácti letech tak skončilo její manželství s veterinářem Janem Herčíkem.

Od toho prohlášení vyrazila poprvé na větší akci mezi lidi, kam ale zvolila velmi temný model. Na charitativní dražbu šatů vyrazila sice v nadčasových šatech, ale vypadala trochu jak vdova, která drží smutek za manželství.

„Tenhle model je v rámci dress code a domluvily jsme se s Bárou Nesvadbovou (43), že si vezmeme i stejné kloboučky od jedné naší oblíbené firmy," vysvětlovala herečka Super.cz. Rozpad svého manželství ale neměla zapotřebí mluvit. „Ve společnosti, která je díky médiím vidět ven, jsem nebyla déle, ale o to víc jsem v divadle," svěřila se Kateřina Kaira, která má teď velmi nabouchaný kalendář. „Sama mám skoro každý den představení v divadle, divadelní zájezdy, do toho natáčení," prozradila své aktivity.

„Pro mě byl tento rok divadelně moc hezky náročný. V divadle La Fabrika jsem měla premiéru hry Gedeonův uzel s Vilmou Cibulkovou (55), což je velká těžká dramatická úloha, herecká poloha, za kterou jsem moc ráda. A pak je to představení Můžem i s mužem, které si společně s diváky užíváme s kolegyněmi Dášou Zázvůrkovou, Jitkou Sedláčkovou a Vandou Hybnerovou (49)." Zve Hrachovcová na své představení.

Témata: Kateřina Kaira Hrachovcová rozvod charita