Survivor Česko & Slovensko: Co udělá vítěz s pohádkovou výhrou?

Vladimír Čapek 2

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

8. května 2022 10:11 | Aktualizováno: 8. května 2022 15:01

Vítěz reality show Survivor Česko & Slovensko je Vladimír Čapek, IT pracovník z Prahy, který si odnáší dva a půl milionu korun. Co s penězi udělá?

Vladimír Čapek alias Vláďa je pětačtyřicetiletý IT konzultant velké české počítačové firmy a pochází z Prahy. Jeho rodina přitom není veřejnosti neznámá.

Muž, která si odnáší výhru 2,5 milionu korun, je totiž bratrem moderátorky Evy Perkausové. A jak už sám dříve prozradil, právě účastí v soutěži si splnil svůj velký sen.

Soutěž se mu navíc povedlo vyhrát, a už dříve nastínil, co s penězi udělá. "Pro mě cesta po Survivoru bude určitě o tom, abych zlepšil život své rodiny. Mám totiž jeden velký rest. Chtěl bych pro ně chtěl mít zajištěné bydlení a tam pak mít celou rodinu. Takže to bude můj život po Survivoru," řekl podle TV Nova.

Na svém instagramu přiznal, že stále ještě nezpracoval to, že byl hráčem Survivoru. "Chodil jsem na kmenové rady, dostal se do sloučení a vyhrával odměny. A pokračovalo to stále dál. Zažil jsem i vysněnou snídani finalistů! Nakonec hru opouštím jako poslední přeživší, jako její vítěz," napsal.

Témata: Survivor