Markéta Poulíčková si prošla peklem! Málem jí uhořel pes!

Markéta Poulíčková

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

7. května 2022 19:04

Zpěvačka Markéta Poulíčková se svým partnerem bydlí v domě na pražském Chodově, který v pondělí zachvátil požár. Sama tou dobou nebyla, její pejsek ale ano.

Zpěvačka prožila chvíle hrůzy, když byt, který obývá společně se svým přítelem Zbyňkem Raušerem, zachvátil v pondělí odpoledne požár.

Plameny se hasičům podařilo dostat pod kontrolu až po několika hodinách, naštěstí ona ani její partner nebyli doma. V bytě však zůstala sama jejich čivava.

"Když jsem se dozvěděla, že u nás v baráku hoří, nasedla jsem do auta a jela jsem tam, co nejrychleji to šlo," řekla serveru extra.cz zpěvačka s tím, že hasiči ihned zahájili záchrannou akci.

Její byt požár přímo nezasáhl, ne všichni ale měli takové štěstí. "Sice zatím nevíme, jak dlouho se budeme muset zdržet mimo domov, ale někteří sousedi dopadli mnohem hůř a doopravdy přišli o střechu nad hlavou," popsala zpěvačka.

Bydlení jim nabídla její kolegyně Lucie Bílá. "Je to takový můj anděl strážný a hrozně si toho vážím, že ji znám a že takhle zareagovala. Nikdy by mě nenapadlo oslovit ji napřímo, ale ona sama mi pomoc nabídla," řekla serveru Poulíčková.

Témata: Markéta Poulíčková