Monika Absolonová o Tváři: Byla to jízda, jsem za ni ráda!

Monika Absolonová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. května 2022 17:47

Monika Absolonová se zúčastnila nedávno skončené deváté řady show Tvoje tvář má známý hlas a patřila k favoritům, přesto nevyhrála. Nelituje i proto účasti v televizním pořadu?

Absolonová přiznala, že to pro ni byla výzva. "Postavit se své trémě, mindrákům i lenosti čelem. Vyšla jsem ze své komfortní zóny a musela se učit. Ale teď jsem za to ráda. Poznala jsem spousty skvělých lidí," uvedla na instagramu. 

Na mysli přitom měla celý produkční tým, ostatní soutěžící, porotce i moderátory. "Byla to jízda, ale neopakovatelná. Já bych pochopitelně takovou nálož nezvládla, kdybych kolem sebe neměla lidi, kteří mě mají rádi a pomáhali mi," svěřila se.

Zpěvačka rovněž poděkovala fanouškům za reakce a podporu. "Jestli jsme vás aspoň trochu pobavili, tak jsem šťastná," poznamenala a připojila blahopřání vítězi, kterým se stal Václav Kopta. 

"Jak sám napsal, my vyhráli všichni. Sami nad sebou. A vždycky, když něco končí, něco jiného začíná... Já začala točit nový pořad, víc prozradit nemůžu," dodala Absolonová. 

Témata: Monika Absolonová Tvoje tvář má známý hlas