Smutný konec Limonádového Joeho? Herec Karel Fiala zůstal uvězněný! Kde?

Karel Fiala

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

29. května 2018 10:04 | Aktualizováno: 29. května 2018 18:48

Legendární klaďas Karel Fiala (92) alias Limonádový Joe má zdravotní problémy. Ještě víc ho ale trápí, že se mu neozývá nikdo z jeho kolegů!

Karla Fialu trápí vážné zdravotní problémy, kvůli kterým se už dva roky nedostal ze svého bytu! Kvůli nemocným nohám celé dny leží a nebo sedí v  křesle, čte si a sleduje filmy, svěřil se herec deníku Aha! asi před měsícem,

I proto by uvítal, kdyby k němu chodily nějaké návštěvy. Jenže jak sám herec přiznává, nikdo z kolegů se mu už dlouho neozval. „Nikdo z kolegů a kamarádů mi od té doby, co ten článek vyšel, nezavolal! Moc mě to mrzí. Ale třeba mají všichni také nějaké starosti,“ přiznal pro Aha!

„Celé dny sedím doma. Teď mi manželka v těch teplých dnech otevírá okno a dveře na balkon, abych byl alespoň trochu na vzduchu,“ popsal své dny slavný kladný hrdina. Hercova manželka Věra se proto začala poohlížet po silných chlapech, kteří jí pomohou Fialu snést z bytu ven.

A jak se zdá, byla úspěšná! „Nějaké nabídky už mám. I soused mi chce pomoci, tak uvidíme,“ prozradila hercova žena. „Je to můj sen se dostat ven a nebýt jen zavřený doma. Tak mi držte palce,“ vzkazuje Fiala.

Témata: Karel Fiala