Další trápení v rodině Dády Patrasové? Po smrti lásky má Anička strach o dalšího přítele!

Anna Slováčková s Julinkou 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

27. května 2018 17:09

V rodině Dády Patrasové (62) a Felixe Slováčka (75) panuje smutek! Nedávno zemřel jeden z milovaných členů rodiny – jedenáctiletá fenka kokršpaněla Julinka. Ale tím problémy nekončí. O koho mají strach nyní?

Smrt Julinky oplakala celá rodina. „Měla kašel a ten namáhal její nemocné srdíčko,“ vysvětlila pro Aha! Dáda s tím, že se nedalo nic jiného dělat a pejska musel uspat veterinář. K němu Dádu a Julinku doprovodily i dospělé děti Felix Slováček ml.(34) a Anna Slováčková (22).

„Před 11 lety jsem si tě přivezla. Maličký uzlíček s tím nejzlatějším srdcem, jaké jen pes může mít,“ vzpomínala na Julinku Anička. „Děkuju ti, že jsi tu byla, naučila mě něco víc o přátelství a ukázala mi, jak může být nějaká bytost tak čistá a plná lásky, jako jsi byla ty!!“ napsala v emotivním příspěvku na Instagramu.

Před 11 lety jsem si tě přivezla.. Maličký uzlíček s tím nejzlatějším srdcem, jaké jen pes může mít.? Dneska jsem si zase uvědomila, jak je život plný nečekaných zlomů a změn. A jak je důležité projevovat lásku těm, které milujeme. Před rokem jsem napsala písničku se jménem "Strážní andělé"... Teď vím, že jsi další z mých strážných andělů a hlavně to, že jsi v tom zvířecím nebíčku šťastná. Děkuju ti, že jsi tu byla, naučila mě něco víc o přátelství a ukázala mi, jak může být nějaká bytost tak čistá a plná lásky, jako jsi byla ty!!❤️ Dejte všem svým zvířecím i nezvířecím kamarádům dneska velkou pusu. A buďte šťastní, jako byla Julinka :) #family #friends #rip

Příspěvek sdílený Anna Julie Slovackova (@anna_julie_slovackova), Kvě 19, 2018 v 9:43 PDT

Rodina má ještě jednoho pejska – fenku Fatynku. „Pes je nejlepší přítel člověka. To už jsem tu řekla tolikrát, že to snad ani nejde spočítat. S touhle kráskou už jsme spolu nějaký ten pátek,“ svěřila se Anička.

Pes je nejlepší přítel člověka. To už jsem tu řekla tolikrát, že to snad ani nejde spočítat. S touhle kráskou už jsme spolu nějaký ten pátek. ?❤️ Nebojte se, vše je ok, naopak.. Fatynka (?) je od doby co zemřela Julinka (?) smutná. Večer, co večer pláče a vždycky když přijdu na zahradu, hledá se mnou všude Julinku. Chudinka.. Tak jsem si řekla, že ji začnu rozptylovat a tudíž ji tahám víc na procházky - ať si společně vychodíme smutky, stresy a špatný věci z hlavy ??? Je to báječný. A já hlavně doufám, že to tý mojí čtyřnohý kamarádce pomáhá stejně, jako mně. ?? Mějte hezkou dobrou noc a zítra si užijte neděli! ❤️ #dog #dogslover #sister #family

Příspěvek sdílený Anna Julie Slovackova (@anna_julie_slovackova), Kvě 26, 2018 v 2:04 PDT

Právě Fatynka podle ní nese smrt Julinky velmi špatně. „Fatynka je od doby co zemřela Julinka smutná. Večer, co večer pláče a vždycky když přijdu na zahradu, hledá se mnou všude Julinku. Chudinka.. Tak jsem si řekla, že ji začnu rozptylovat a tudíž ji tahám víc na procházky - ať si společně vychodíme smutky, stresy a špatný věci z hlavy,“ popsala Anička.

A jak tato její terapie funguje? „Je to báječný. A já hlavně doufám, že to tý mojí čtyřnohý kamarádce pomáhá stejně, jako mně,“ dodala zpěvačka.

Témata: Anna Slováčková Dagmar Patrasová Psi