Libor Bouček je v šoku. Poslal vzkaz muži, který pomlouval Leoše Mareše!

Libor Bouček 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

24. dubna 2022 18:55

Kauza drsných pomluv Leoše Mareše a jeho rodiny se dotýká i dalších celebrit. Moderátor Libor Bouček na instagramu přiznal, že nad ní přemýšlel celou sobotu a šokovala ho. Dotyčnému autorovi pomluv následně poslal vzkaz.

Jak už stars24.cz v sobotu informoval, moderátor Leoš Mareš řeší nepříjemnou kauzu s vynášením nepravdivých informací z jeho soukromí. Dotyčný lektor Marek P. se údajně měl vydávat za jeho příbuzného a tvrdit, že Mareš svou holčičku Alex nechtěl. 

Šiřitelem pomluv má být spolupracovník Hospodářské komory, který cestuje po školách s přednáškami. Mareš pochopitelně všechny negativní informace o své osobě popřel a zvažoval dokonce, že se obrátí na policii. Kauza ale otřásla i jinými celebritami, například Liborem Boučkem.

"Šokoval mě Leošův příběh o někom, kdo prokazatelně nalezl svoji business cestu v rozpočtu základních škol a na základě jedný, zcela zanedbatelný, televizní zkušenosti se jal po vzoru Honzy Muhlfeita otevírat dětský potenciál. Na základních školách. Před dětmi ve věku, kdy slovo školní je slovem svatým," napsal na instagramu moderátor.

Podle něj ho na tom jako otce děsí nejvíc jedna věc. "Jak se může stát, že do školní třídy vejde někdo, objektivně ne příliš úspěšný dle dohledatelných zdrojů, pouze zaštítěný relativní autoritou v podobě Hospodářské komory a nekontrolovatelně začne dětem vyprávět bludy!? A vydá se na rokenrolovou roadshow po základkách, kde za pár stovek (doufám, že to není víc) vykládá bláboly, které tolerují ředitelé i učitelé. Jak je možné, že v době boje proti fake news, v době polarizované, se tohle může reálně dít," zamýšlí se.

Sám nyní doufá, že se v tomto případě jedná jen o kategorickou chybu jednotlivce, nikoliv o chybu systémovou. "Ten člověk, o kterém se nyní mluví by měl udělat následující - hluboce a veřejně se omluvit všem naslouchajícím dětem a Leošovi s Monikou, věnovat milion korun dětem z dětských domovů, a najít si konečně obor, ve kterém bude prospěšný a bude schopen se uživit. A už nikdy by neměl odemykat nic kromě dveří," vzkázal závěrem Bouček.

Témata: Libor Bouček Leoš Mareš