Leoš Mareš a drsné pomluvy? Kauza nabírá nečekané obrátky!

Leoš Mareš 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

24. dubna 2022 12:56

Jak už stars24.cz v sobotu informoval, moderátor Leoš Mareš řeší nepříjemnou kauzu s vynášením nepravdivých informací z jeho soukromí. Dotyčný lektor Marek P. se údajně měl vydávat za jeho příbuzného a tvrdit, že Mareš svou holčičku Alex nechtěl. Do věci se nově vložila Marešova exmanželka, které některé věci objasnila.

Moderátor Leoš Mareš se na instagramu ve videu svěřil s informací, že na jedné základní škole vystupoval muž vydávající se za příbuzného Leoše Mareše. Žákům měl vyprávět historiky z Marešova soukromí, včetně těch týkajících se jeho manželky Moniky a malé dcerky Alex.

Moderátor si následně informaci ověřil a ve videu bylo vidět, že je z celé situace nešťastný nejen proto, že se nezakládá na pravdě, ale i ze strachu, že dotyčný bude pomluvy šířit nadále. Právě proto se rozhodl incident zveřejnit a zvažuje, že se obrátí na policii.

Dotyčným šiřitelem pomluv má být spolupracovník Hospodářské komory, který cestuje po školách s přednáškami. A jak se nově ukázalo, s onou příbuzností to sice není tak úplně pravda, ale ani úplně lež. 

Do věci se totiž vložila bývalá Leošova manželka Monika Marešová, která vysvětlila, že mezi lektorem a jimi určitý vztah existuje, byť opravdu velmi vzdálený. Marek P. je totiž bývalý manžel její sestřenice.

"Chtěla bych vyjádřit podporu Leošovi! Marka Pavlíka jsem viděla pouze jednou. Nyní už jsou s mou sestřenicí rozvedeni. Je to divný člověk a já nechápu, co ho vedlo k tomu "pomlouvat" Leoše a ještě si brát do pusy malou Alex! To je fakt hnusný svinstvo!" napsala na instagramu ve stories.

"Leoš se na malou Alex těšil a moc jí miluje, stejně tak jako Kubu a Matěje. Je to dobrý táta a jestli má pan Pavlík problémy, a že má, tak ať si to řeší jiným způsobem a slušný lidi ať nechá na pokoji," dodala Monika.

Jestli tomu tak skutečně bude je ve hvězdách, zatím se ale zdá, že pomluvy se šířily více, než si Mareš dokázal představit. Pod jeho příspěvkem se totiž sešla řada komentářů, které tuto praxi potvrdily. Zřejmě tak nešlo o jediný incident.

Sám Marek P. přitom tvrdí, že jde o nedorozumění, za které se Marešovi snažil omluvit. "Moje myšlenka byla takováto. Když koučuji manažery nebo známé osobnosti, tak se mi přiznají, že na kameru řeknou úplně něco jiného než mně při koučinku. Leoš Mareš byl pouze hypotetický příklad. Rozumím ale, že děti to takto nepochopily," řekl serveru extra.cz.

Témata: Leoš Mareš