Těhotná Monika Absolonová prozradila jméno pro dítě! Jejímu partnerovi se ale vůbec nelíbí!

Absolonová, Monika

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

27. května 2018 11:49

Monika Absolonová je těhotná, s partnerem Tomášem čekají už druhé dítě. Zpěvačka prozradila, že doma už pečlivě vybírají jméno. Jenže se na něm nedokáží shodnout!

Jednačtyřicetiletá Monika Absolonová se usadila teprve před několika lety. Jejím vyvoleným se stal hokejista Tomáš Horna, se kterým zpěvačka založila rodinu. Jejich syn Tadeáš již brzy dostane bratříčka nebo sestřičku. Je proto na čase začít přemýšlet o jménu. Jenže jak se ukazuje, není to tak jednoduché!

U holčičky má Monika jasno už od začátku. „Když vyplňujete papíry, musíte tam mít jméno pro chlapečka i holčičku a já si vybrala Matildu. Tu mi tehdy podepsal jen proto, že věděl, že to bude podle testů určitě kluk. Zatím ještě pohlaví nevíme, ale když to bude holčička, trvám i teď na Matildě. Když to bude kluk, tak taky dostane jméno od M, ale to ještě lavíruje,“ prozradila pro Super.cz Monika.

Na jménech se tedy s Tomášem zatím ještě neshodli, jedno je ale jisté - druhé dítě bude zároveň poslední. „Budu hrozně šťastná, když ve dvaačtyřiceti dopadne vše dobře a budu šťastná za dvě děti. Ostatně Tomáš už jedno dítě má, takže budou dohromady tři,“ má ve věci jasno zpěvačka. Dobře si uvědomuje, že těhotenství po čtyřicítce s sebou i jistá rizika.

Na sociálních sítích také prozradila, co plánuje na nejbližší dobu. V polovině května totiž odehrála poslední představení oblíbeného muzikálu Noc na Karlštejně, kde si zahrála roli Elišky Přemyslovny. Hudební divadlo Karlín jej totiž po 14 letech stahuje z repertoáru.

Neznamená to ale, že by Monika přestala vystupovat! Její fanoušci se na ni mohou těšit i v muzikálu Evita. „Doufám, že nebude vadit, že moje Evita má trošku bříško. už to nejde zamaskovat,“ směje se Absolonová.

Témata: Monika Absolonová