Hvězda Talentmanie Patricia Janečková promluvila o svém boji s rakovinou!

Patricia Janečková

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

24. dubna 2022 11:29

Slovenská zpěvačka žijící v Ostravě Patricia Janečková má nadání šokovat. Když poprvé vyhrála Talentmanii, bylo jí pouhých 12 let. Dnes má let 23, a fanouškům opět vyrazila dech, když před několika týdny oznámila, že trpí rakovinou. Jak její boj pokračuje?

"Rakovina byla, je a bude mezi námi a i když jsem si vždy myslela, že mládí rovná se zdraví, není tomu tak. Výsledky biopsie prokázaly zhoubný nádor v prsu. S těžkým srdcem musím na čas opustit jeviště a zrušit všechny koncerty, abych mohla naplno bojovat a léčit se. To ale neznamená, že přestanu zpívat! Hned jak budu mít sílu, budu pro vás zpívat a nahrávat," napsala zpěvačka na sociální sítě počátkem února.

Následně se rozjel boj o záchranu jejího života, s nímž ale, zdá se, byla zpěvačka smířená. "Mám za sebou první chemoterapii a mnoho dalších vyšetření. Brzy přijdu o vlasy," napsala například o pár týdnů později.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Patricia Janečková (@patricia_janeckova)

Jak moc ji rakovina změnila dokládají další fotky, které Patricia zveřejnila. Musela například podstoupit operaci, aby pro ni chemoterapie byly komfortnější a žíly tolik netrpěly.

Jaká je situace dnes? Zpěvačka na sociální síti napsala, že s rakovinou zápasí už třetí měsíc, a z boje má dobrý pocit. "Už jsem v polovině své léčby chemoterapií a po třech dlouhých měsících mám konečně dobrý pocit, protože výsledky z kontrolního vyšetření jsou dobré! Má to smysl!" svěřila se. Držme jí palce a doufejme, že vše dobře dopadne.

Témata: Patricia Janečková