Další tajemství Josefa Mladého?

Josef Mladý 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

27. května 2018 10:27

Po smrti baviče Josefa Mladého se na veřejnost dostávají další informace o jeho životě! Před smrtí bojoval nejen s rakovinou, ale i s vývojářem Luborem K. (41), který mu dlužil miliony!

Lubor K. se podle Blesku zpovídal z milionových podvodů před soudem. Mladý se z něj čtyři toky snažil vymoci 10 milionů, které mu vývojář dlužil. Podle dostupných dokumentů měl bavič dokonce i exekuční příkaz a od července 2014 doufal, že získá svoje peníze zpět i prodejem nemovitostí dlužníka. Jenže se zdá, že se peněz až do své smrti nedočkal!

Vývojář má zastavený majetek a pohledávky nevymáhal jen Mladý, ale i další věřitelé. „Vím o tom, že měl nějaké soudy, respektive že probíhaly. Ale tyhle věci si řešil sám,“ potvrdil Blesku přítel Mladého Josef Alois Náhlovský (68).„Samozřejmě měl s ním nějaké problémy, ale jaké, to on nikdy neventiloval. Já to ani nikdy nechtěl vědět. Nepodnikám, nemám na to buňky,“ dodal.

Celý spor zřejmě souvisí s výrobou sportovních vrtulníčků a tzv. vírníků. Mladý byl coby vystudovaný inženýr také člen konstruktérského týmu. Teď už bude záležet na rodině, která v dědickém řízení tuto pohledávku zdědí, jestli se jí podaří získat miliony zpět.

Témata: Josef Mladý Josef Alois Náhlovský