Nikol Štíbrová se pochlubila fotkou v plavkách! Tohle tělo by chtěla asi každá žena po porodu!

Nikol Štíbrová 9

Autor: Lelková, stars24.cz

27. května 2018 13:20

Je to teprve 9 měsíců co moderátorka a herečka Nikol Štíbrová (31) přivedla na svět prvorozeného syna Mathiase a už se nebojí vystavovat své tělo v plavkách! Ještě nedávno si z maminek chlubících se svou postavou po porodu dělala srandu a teď je jednou z nich!

Avšak Nikol si to může dovolit, při pohledu na její fotku v bikinách, které ještě ke všemu navrhla sama její kamarádka a kolegyně Veronika Arichteva (32), je jasné, že pochvalné komentáře od fanoušků jsou součástí příspěvku na jejím Instagramu.

„Krásné a postava jak lusk,“ napsala k příspěvku jedna z fanynek. Avšak lichotivých komentářů se pod příspěvkem jenom hromadí, ty negativní se zde taky najdou. Někdo si dokonce dělá srandu z toho, že si Nikol pohrála s photoshopem „Jaký používáte filtr na to břicho?“ píše se v dalším komentáři u fotky.

„No jasně, proč nezpůsobit půlce národa depku takhle při sobotě, že jo? Jedny budou ve vzteku z tý postavy, druhé z plavek zadáčo. No ještě že jsem chlap,“ přispěl svým komentářem i mužský fanoušek, který celou situaci shrnul výstižně do dvou vět.

Témata: Nikol Leitgeb (Štíbrová) Veronika Arichteva těhotenství