Pomeje je na tom zle: Bere antidepresiva a odmítá jíst! Zasáhnout musela manželka Andrea!

Jiří Pomeje

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

26. května 2018 19:11 | Aktualizováno: 27. května 2018 21:08

Jiří Pomeje na tom zdravotně není právě nejlépe. Nesmí pít alkohol, bere antidepresiva, je mu špatně od žaludku a tak nechce jíst! Je v takovém stavu, že se na to jeho manželka Andrea, od které se herec odstěhoval, už nemohla dál jen nečinně dívat!

Andrea se rozhodla, že svému manželovi opět pomůže. A tak do něj začala cpát jídlo. „Je strašně vyhublý. Chápu, že je mu z prášků zle, ale jíst musí, nebo se úplně zničí!“ řekla Blesku Andrea, která se s ním vidí asi dvakrát týdně.

Po krachu manželství se totiž střídají v péči o čtyřletou dceru Aničku. „Jirka si ji bere ven, nebo přijde k nám domů. Ať je to tak či onak, vždycky se mu snažím uvařit něco pořádného a výživného,“ prozradila.

Přiznala také, že je velmi ráda, když se jí podaří do Jiřího něco nacpat. „Často mu dám i jídlo domů, aby se nestravoval z pytlíků. Vážně mi na něm záleží – vždyť je to otec naší dcery, která ho miluje,“ přiznává Andrea.

Podle svých slov by si přála, aby se herec po operaci rakoviny hrtanu dal co nejdříve psychicky dohromady. I proto je ráda, že Jiří vyhledal odbornou pomoc a začal navštěvovat psychiatra MUDr. Jana Cimického. Od toho už herec dostal antidepresiva. „Snad na ně nepije. Říká mi, že ne – a já mu chci věřit!“ dodává Andrea.

Témata: Jiří Pomeje Andrea Pomeje