Bohuš Matuš s Lucinkou perlili v televizi! V partnerské poradně nikomu moc neporadili

Bohuš Matuš s Lucinkou 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

16. dubna 2022 11:04

Vztah Bohuše Matuše a jeho výrazně mladší partnerky Lucie je v médiích propírán poměrně dlouho. Bylo tedy jen otázkou času, kdy z toho někdo udělá byznys, což se také stalo. Oba mají nyní partnerskou poradnu, v níž ale příliš neradí.

Bohuš Matuš s manželkou Lucií budou lidem pravidelně "radit" v pořadu Život ve hvězdách. Dvojice tvrdí, že na to má kvalifikaci proto Matuš už "nějaké zkušenosti" má, zatímco pro Lucii je to "první a doufá, že i poslední vztah".

Ačkoliv se ale nad dotazy údajných diváků oba pozastavovali, moc rad jim zatím nedali. Hned v první otázce se rozebírala žena, kterou přitahuje otec manžela. Zatímco Lucie chtěla dotaz vystřihnout, Matuš tvrdí, že je dobré takové věci řešit narovinu.

"Vzrušuji sám sebe pohledem na své nahé tělo do zrcadla," zazněl druhý dotaz. Podle Matuše je to normální, podle Lucie divné. V dalším dotazu se pak dvojice dostala od věkového rozdílu 40 let mezi partnery až k robertkovi ze dřeva.

Shodu našli prakticky v jediném dotazu, a to na zanedbávání nevlastního dítěte. Zde oba poměrně logicky navrhují dialog o nastalé situaci, čemuž by zřejmě neodporovali ani psychologičtí odborníci.

Témata: Bohuš Matuš