Těhotná Leichtová kvůli miminku tráví bezesné noci! Přiznala, co se u ní doma děje!

Leichtová, Kristýna

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

26. května 2018 14:08

Herečka Kristýna Leichtová (32) právě prožívá jedno z nejkrásnějších, ale zároveň nejtěžších období v životě ženy. Už za pár měsíců přivede na svět své první dítě. Jak sama přiznává, mateřství je sice krásné, ale občas i velmi náročné.

„Těhotenství... Je to krásný, máte v bříšku nového človíčka! A jak s vámi krásně komunikuje!“ svěřila se se svými pocity Kristýna na sociálních sítích.

Těhotenství... Je to krásný, máte v bříšku nového človíčka! A jak s vámi krásně komunikuje! ?????? Mno, takže taková ta mantra - "vyspi se v těhotenství, pak už nebudeš moct" u nás teda neplatí. V noci je totiž ta nejlepší doba na komunikaci s rodiči. A teď kudy? Přes maminky močák? Nebo žaludek? Když se budu hodně odrážet, tak si mně všimnou! Už, už! Ruka na bříšku! Ahoj! Ahoj! Ahoj! Ahoj! Ahoj! A najednou je pět ráno, po milionté se vracím ze záchoda a když už najdu přijatelnou polohu, všichni ostatní ji najdou taky..., na mě... #29tt A jak to máte vy?

Příspěvek sdílený Týna Le (@kristyna__leichtova), Kvě 24, 2018 v 1:45 PDT

Jenže všechno není jen růžové. „Mno, takže taková ta mantra - "vyspi se v těhotenství, pak už nebudeš moct" u nás teda neplatí. V noci je totiž ta nejlepší doba na komunikaci s rodiči. A teď kudy? Přes maminky močák? Nebo žaludek? Když se budu hodně odrážet, tak si mně všimnou! Už, už! Ruka na bříšku!“ popisuje herečka, co se děje přímo uvnitř ní.

„A najednou je pět ráno, po milionté se vracím ze záchoda a když už najdu přijatelnou polohu, všichni ostatní ji najdou taky..., na mě,“ dodala nastávající maminka.

Ta se kvůli těhotenství dočasně vzdala i herectví. „Teď si dávám takovou pauzičku, takže uvidíme, co se bude dít a jak se to vyvine," prozradila už dříve.

Témata: Kristýna Leichtová