Jakub Vágner popsal narození dcery: Řev i pláč, ale stálo to za to!

Jakub Vágner 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. dubna 2022 10:42

Sám je sice jedním ze šesti sourozenců, prvního vlastního potomka se ale dočkal až ve 40 letech. Jakub Vágner na instagramu popsal, jak probíhalo narození dcery, která dostala netradiční jméno Kaya.

Vágner na úvod zmínil, že už všichni kolem něj mají alespoň jedno dítě a odolává snad jen Jaromír Jágr. Podotkl také, že díky svému povolání viděl nejkrásnější místa na světě a zažil magické momenty. "Ale pak vidíte svou ženu řvát bolestí, aby se na svět dostal nový život," uvedl.

O porodu slyšel podle svých slov tisíce vyprávění, ale realita je pak úplně jiná. "Chtěl byste své ženě pomoci, ale nemůžete," poznamenal s tím, že žádné svaly tady nepomohou. "Jde zkrátka o rituál stvořený samotnou přírodou," konstatoval syn slavného hudebníka.

"Uslyšíte řev miminka, pláč vaší ženy a váš celoživotní otisk je na světě. Moment, který nelze popsat. Musíte ho zažít," popsal Vágner dojemné okamžiky.

"Jsem otec a mám dceru. Mám teď doma tři dívky, Claudii, Kayu a naše šedesátikilové štěně Belu. Zatím hrají přesilovku, ale uvidíme, co ještě život přinese. Ano, změní mi to život. Vím, že už nikdy nebudu sám," dodal.

Témata: Jakub Vágner