Tereza Brodská se vážně zranila! Musela přímo do nemocnice!

Tereza Brodská 2

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

26. května 2018 10:37

Herečka Tereza Brodská se vážně zranila! Nejméně šest týdnů teď musí zůstat v posteli. Vyrazila si na oslavu 25 let výročí firmy kamaráda, přímo odsud ale byla převezena do nemocnice!

Brodská byla převezena do nemocnice se zlomeninou a přetrhanými vazy na noze. A co se jí vlastně stalo? „V momentě, kdy jsem se chystala jít popřát na pódium clubu Mecca kamarádovi Pavlovi Staňkovi - spolumajiteli Potten & Pannen k jeho firemnímu jubileu, šlápla jsem do osmdesáti centimetrové díry mezi pódiem a schodem, jen jsem vyjekla bolestí,“ prozradila Blesku herečka.

Ihned pro ni přijel její manžel Herbert. Kotník herečky během pár minut pořádně natekl a hrál všemi barvami. Kvůli svému zranění se Brodská pořádně naštvala na klub, kde se zranila. „Byla tam tma a nechápu, jak nějaký podnik může toto místo neoznačit reflexní páskou,“ divila se Tereza.

Na pohotovosti Tereza podle Blesku strávila celou noc. „Nejen že má paní Brodská přetrhané šlachy na pravé noze, navíc je tam i naštípnutá kost. Dokonce se uvažovalo o okamžité operaci, ale ta je prozatím odložena. Po dobu šesti týdnů bude mít ortézu a klidový režim na lůžku,“ řekl Blesku dobře informovaný zdroj.

Zranění nepřišlo právě v nejvhodnější chvíli. Brodská totiž měla začít natáčet seriál Ulice, do kterého se po letech vrací. „Tereza Brodská skutečně měla dnes naplánované natáčení seriálu Ulice. Protože hereččino zranění natáčení v tuto chvíli neumožňuje, plánované obrazy natočíme v nejbližším možném termínu. Diváci o návrat oblíbené postavy Báry Jordánové nepřijdou, nicméně zdraví je přednější. Tereze Brodské přejeme brzké uzdravení a těšíme se na ni,“ informovala tisková mluvčí televize Nova Kateřina Kotalová.

Témata: Tereza Brodská