Daniela Písařovicová už v minulosti s celebritou randila?

Daniela Písařovicová 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

10. dubna 2022 9:15

Spekulace o vztahu Daniely Písařovicové a Ondřeje Brzobohatého nabývají na síle. Nutno ale dodat, že rozhodně nejsou prvními svého druhu. A v minulosti se už ukázala jako nepravdivé.

Okolo moderátorky je dlouhodobě živo. V týdnu se totiž objevily spekulace o údajném novém vztahu Brzobohatého, který to podle nich měl po rozvodu dát dohromady s moderátorkou Danielou Písařovicovou. 

Nejsou však prvními. Před pár lety se spekulovalo o něčem podobném, tehdy byl hokejista Jaromír Jágr na narozeninové oslavě zpěváka Karla Gotta viděn ve společnosti Písařovicové.

A spekulacím nebylo konce. Ta se sice všem smála, Jágr ale byl po rozchodu s modelkou Veronikou Kopřivovou znovu k mání, a svědci hovořili o tom, že se k sobě oba měli.

Tehdy se ale nakonec nic nepotvrdilo. A v případě někdejší moderátorky České televize je to složitější dlouhodobě. Roky totiž tvrdila, že na toho pravého ještě nenarazila.

Z minulosti toho o jejích vztazích moc známo není, před pár lety se hovořilo o jednom rozchodu, svého partnera ale v médiích neukázala a nikdo neprozradila, kdo jím byl.

Témata: Daniela Písařovicová