Zdrcený Karel Šíp. Smrt Náhlovského ukončila jejich společný projekt!

V Praze se lidé naposledy rozloučili s Miroslavem Žbirkou. (19.11.2021) 2

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

9. dubna 2022 13:37

Moderátor Karel Šíp může na Josefa Aloise Náhlovského vzpomínat nejen jako na přítele a kolegu, ale i parťáka. Měli spolu totiž rozjetý projekt, který už se do finále zřejmě nedotáhne.

Josef Alois Náhlovský a Karel Šíp měli rozjeté společné turné, s kterým obráželi Česko. Jejich program se ale k některým divákům už zřejmě nedostane, rozhodně ne ve své původní podobě. Náhlovský ve čtvrtek po těžké nemoci zemřel.

Zábavná talk show Minipárty měla probíhat až do května, zdá se ale, že je definitivně ukončena. Pořadatelé proto pravděpodobně začnou vracet lidem vstupné za zakoupené lístky.

K úmrtí kolegy a přítele se moderátor vyjádřil už dříve. "Svět bude zase o něco smutnější. Zemřel Pepa Náhlovský. Kamaráde, parťáku, ať je ti nebe lehké. Budeš nám strašně chybět," napsal moderátor na facebooku.

Josef Náhlovský se narodil v roce 1949 v Lomu u Mostu, původním povoláním byl učitel. Jako moderátor začal působit společně s Petrem Novotným u hudební skupiny Fešáci. Komickou dvojici později tvořil se svým hereckým partnerem a kolegou Mladým, spolupracoval také s moderátorem a bavičem Karlem Šípem.

Zemřel ve čtvrtek po krátké těžké nemoci ve věku 72 let. Náhlovský byl známý jako herec, moderátor a bavič. Je autorem humoristické teorie o fiktivním národu starých Krušnohorců, kterou zpracoval do své knihy Krušnohorská kronika. Sám sebe také často označoval termínem poslední žijící Krušnohorec.

Témata: Karel Šíp Josef Alois Náhlovský