Brzobohatý a Písařovicová: První slova hudebníka po odhalení údajného vztahu!

Ondřej Brzobohatý 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. dubna 2022 9:15

Ondřej Gregor Brzobohatý se i vlastním přičiněním stal jedním z protagonistů největší nynější kauzy v českém šoubyznyse. Poměrně krátce po rozvodu si totiž měl najít novou partnerku, čímž vyvolal zlou krev.

Brzobohatý se koncem loňského roku rozešel a letos v březnu také rozvedl s exmanželkou Taťánou Kuchařovou. Z toho by se dalo vyvozovat, že by neměl nikdo mít problém s tím, že si někoho našel. Opak je pravdou...

Hudebníkova bývalá žena totiž pro pořad ShowTime prohlásila, že nový vztah jejího "ex" se datuje ještě do doby, kdy byli svoji. Možná i na toto vyjádření se on sám rozhodl reagovat na sociální síti.

"Najít krásu ve smutku, naději ve ztrátě a důstojnost v prohře - v tom je skutečné umění života," citoval na instagramu Arthura Millera. Zdali tím chtěl naznačit, že mu nynější praní špinavého prádla připadá nedůstojné, můžeme jen odhadovat.

Moderátorka Daniela Písařovicová, která je údajně jeho novou partnerkou, pro server super.cz popřela, že byla důvodem manželské krize a následného rozvodu. 

Témata: Ondřej Brzobohatý Daniela Písařovicová Taťána Kuchařová