Kraus varuje Čechy: Připravte se! Nadcházející týdny budou strašné!

Herec Jan Kraus

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

25. května 2018 16:07 | Aktualizováno: 26. května 2018 0:03

Vstoupí ČSSD do vlády s Andrejem Babišem nebo ne? To ukáží následující týdny, během kterých strana pořádá referendum mezi svými členy. Podle moderátora Jana Krause je to ale katastrofa.

Jan Kraus ve svou pravidelnou šou začal velmi zostra. "Čeká nás katastrofa. To referendum ČSSD, tím si zaplevelíme život, média, všechno. Tři neděle to trvá, to je úplné utrpení," přiznal hned v úvodu Kraus.

"To je katastrofa. Politická strana, která neví, jestli chce do vlády nebo ne. Teď budeme tři neděle jako kdybychom měli malé volby tady, no něco hrozného," dodal.

Podle něj to ale má své pozitivum. "Skalním a zarputilým příznivcům referenda to myslím výborně ukazuje, jak se referendum na mnoho věcí výrazně nehodí," podotknul.

Následně promluvil o královské svatbě v Británii, která se prý jeho dotýká osobně. "Mě nepozvali. Ani mě nekontaktovali. Clooney tam byl, a já bych se rád zeptal, proč Clooney tam byl a já ne?" dotázal se.

Podle svých slov počítal s tím, že by si zatančil, a když tam byla Tereza Maxová, nechápe proč on ne. "Takže jako vocaď-pocaď. Tady furt nadáváme, ale oni jsou šmejdi všude po světě," uzavřel úvod své šou Kraus.

Témata: Jan Kraus