Ondřej Gregor Brzobohatý a Daniela Písařovicová: Jak to mají se vztahy?

Ondřej Brzobohatý 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

4. dubna 2022 20:18

Zřejmě největší spekulace dnes vyvolal údajný pár, který má tvořit Ondřej Gregor Brzobohatý a Daniela Písařovicová. Hudebník s moderátorkou sice svůj vztah nepotvrdili, podle médií ale jsou spolu. Jak to ale měli s partnery v minulosti?

Stálou partnerkou Ondřeje Gregora Brzobohatého byla bývalá Miss World Taťána Kuchařová. Před několika dny ale vyplynulo na povrch, že se rozvedli!

Slavný pár se rozešel už loni, v polovině března pak šli od sebe definitivně. Kuchařová s Brzobohatým spolu začali chodit v roce 2013 a hudebník už za sebou jedno manželství má.

V minulosti byl čtyři a půl roku ženatý s produkční a bývalou PR manažerkou televize Nova Johanou Indrákovou. V březnu roku 2013 přiznali, že se rozvedli.

V případě někdejší moderátorky České televize je to o poznání složitější. Dlouhá léta tvrdila, že na toho pravého ještě nenarazila. Z minulosti toho o jejích vztazích moc známo není, před pár lety se hovořilo o jednom rozchodu, svého partnera ale v médiích neukázala a nikdo neprozradila, kdo jím byl.

Témata: Ondřej Brzobohatý Daniela Písařovicová