Dara Rolins: Nedvěda dala dohromady i se svým "ex" Homolou!

Pavel Nedvěd a Matěj Homola. 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. dubna 2022 11:00

Jednu věc si může Dara Rolins rozhodně dát za rámeček. Podařilo se jí dosáhnout toho, že současný a bývalý partner spolu nemají sebemenší problém, dokonce spolu zapózovali pro fotografii.

Snímek zveřejnil Matěj Homola, zpěvaččin "ex" a otec její dcery Laury. "Nový partner Dary a parťák dcery Laury Pavel Nedvěd je veskrze sympaťák a bylo mi ctí se s ním seznámit," uvedl na instagramu a přiznal, že o fotku sám požádal, protože prý ve světě otevírá dveře. 

Když prý cestuje, bývalý fotbalový reprezentant je jednou z mála českých osobností, kterou lidé po světě znají. "Velmi často si v zemích, kde se kouká intenzivně v bedně na fotbal (což je sakra zemí), naší republiku spojují se třemi jmény - Pavel Nedvěd, Milan Baroš a Petr Čech," poznamenal.

"Takže tahle fotografie ve svĕtě otevírá dveře víc než cokoliv jiného a dá se díky ní navázat přátelství na mnoha místech, kde by to jinak třeba drhlo," dodal frontman kapely Wohnout.

Sama Rolins na tento instagramový příspěvek reagovala srdíčkem. Je zkrátka vidět, že v první řadě jí záleží na dobrém fungování rodiny. 

Témata: Dara Rolins Matěj Homola (zpěvák) Pavel Nedvěd