Tvůrci reality show Zlatá mládež záměrně manipulují s natočenými materiály?

Zlatá Mládež 2 6

Autor: Lelková, stars24.cz

26. května 2018 8:41

Televizní show Zlatá mládež, kterou vysílá Česká televize, diváky nudí! Ačkoliv účinkující si zde neprožívají zrovna nejhezčí zkušenosti, jeden z nich dokonce přiznal, že televize záměrně manipuluje s natočenými materiály!

Jde o známého blogera MikeaJePán (21), který má mnoho příznivců díky svým velmi odvážným videím s městskými strážníky. Do odvysílání této show byl brán jako odvážný mladík. Teď si ale všichni myslí, že je nafoukaný a drzý floutek.

V reality show je prezentovány jako netáhlo první třídy. Zatímco jiný účinkující třídili odpad, on se na práci po chvilce vykašlal a šel si odpočinout. Jakoby jeho ruce neunesly trochu práce.

Je tomu ale trochu jinak, sám bloger přiznal jaká je pravda. „Televize to divně sestříhala. Úplně tam vynechali to, že předtím, než jsme šli do třídírny odpadů na noční směnu, jsme přes den pracovali jako popeláři. Pak jsme nějakou dobu spali, v třídírně jsme pak dělali dvanáct hodin v kuse. Štáb točil až poslední tři hodiny, kdy už jsem byl vyřízenej,“ svěřil se severu Extra.cz.

Tvůrce reality show obviňuje ze záměrně manipulace s natočeným materiálem. I přes to všechno jeho fanoušky to netrápí, a právě naopak někteří ho nadále obdivují. 

Témata: Zlatá Mládež 2 Šarlota Frantinová Mike Je Pán Renato Salerno