Gustav Bubník: Tohle nejspíš o muži, který se objevil po boku Vondráčkové, nevíte!

Gustav Bubník

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. března 2022 15:00

O Gustava Bubníka se v posledních dnech zajímá hodně lidí. Stačilo k tomu, aby se objevil ve společnosti jedné z nejslavnějších českých celebrit. Čím je ale vlastně známý sám Bubník?

Bubník se ocitl v hledáčku poté, co byl zachycen při večeři s herečkou a zpěvačkou Lucií Vondráčkovou, jejíž vztahy s muži jsou pod drobnohledem od rozvodu. On sám je dvakrát rozvedený, v minulosti byl ženatý s kolegyní Ilonou Svobodovou. 

Rodina je u něj vůbec zajímavou kapitolou, je totiž synem hokejisty Augustina "Gustava" Bubníka, člena hokejové síně slávy a mistra světa z roku 1949. Ten byl zároveň po několik let s reprezentačními kolegy uvězněn v uranovém lágru v Jáchymově po odsouzení ve vykonstruovaném procesu. 

Jeho synovi učarovalo už od dětství herecké povolání, objevil se třeba v seriálu Pan Tau. Vystudoval pražskou konzervatoř, po revoluci se ale věnoval spíše jiné činnosti.

Diváci však dobře znají Bubníkův hlas. Namlouvá totiž třeba komentář k dění v reality show Výměna manželek, v českém znění mluví jeho hlasem Charlie Sheen nebo Tom Cruise. 

Témata: Gustav Bubník