Will Smith bude pykat za facku? Posvítí si na něj v souladu se zákony!

Předávání Oscarů se ani letos neobešlo bez trapasu, o který se postarali moderátor Chris Rock nejapným vtipem a herec Will Smith nepřiměřenou reakcí na něj.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. března 2022 15:40

Will Smith se omluvil za incident během předávání Oscarů, kdy sice sám jednu sošku získal, zároveň ale vlepil facku moderátorovi Chrisi Rockovi. Kauza tím ale nekončí. Na hvězdu si možná posvítí herecká akademie.

Akademie nejslavnější herecká ocenění předává a k incidentu se již vyjádřila na twitteru s tím, že nebude omlouvat násilí v jakékoliv podobě. Zároveň napsala dopis svým členům. Psaní zveřejnil server Variety.

Akademici dali najevo rozhořčení z toho, že oslavu hereckých a filmařských výkonů zastínilo neakceptovatelné chování jednoho z nominovaných na pódiu. "Aby bylo jasno, odsuzujeme chování pana Smithe," stojí v textu. 

Organizace dále v dopise uvedla, že o potrestání oceněného herce rozhodne v souladu s kalifornskými zákony, avšak tento proces zabere několik týdnů.

Smith se již omluvil za své chování akademii i moderátorovi. "Chci se ti veřejně omluvit, Chrisi. Cítím se trapně, moje chování neukázalo, jakým mužem se snažím být. V tomhle světě plném lásky a pochopení není pro násilí místo," napsal herec na instagramu. 

Témata: Will Smith