Těhotenství a potrat? Eva Burešová poslala fanouškům záhadný vzkaz!

Eva Burešová (herečka) 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

26. března 2022 17:06 | Aktualizováno: 26. března 2022 21:53

Herečka Eva Burešová, která randí se slavným kuchařem Přemkem Forejtem, poslala svým příznivcům záhadný vzkaz. Má snad něco společného s jejím údajným těhotenstvím?

V poslední době se hodně spekuluje o možném těhotenství herečky Evy Burešové, která je v poslední době velmi aktivní v seriálech televize Prima. Herečka ale těhotenství nepotvrdila, což není nijak překvapivé.

I svůj vztah s Forejtem totiž pěkně dlouho tajila. Nyní ale na sociální sítě napsala něco, co jejím fanouškům pěkně zamotalo hlavu. Promluvila totiž o potratu.

"Denně tisíce žen na celé planetě zažívají nejhorší chvíle když uslyší od svých doktorů, že vymodlené dítě, které nosily pod srdcem nepřežilo. Tisíce žen vidí negativní testy a už neví jak silněji se modlit, aby jejich přání o zdravé děti bylo vyslyšeno. Každý inteligentní člověk ví, jak extrémně citlivé téma těhotenství je a VŽDY čekají na vyjádření maminek s pokorou a úctou k tak posvátné situaci," napsala.

Dodala, že každá žena má právo svou novinu oznámit, až bude cítit, že tyto věci oznamovat chce, a natolik věří, že je vše v pořádku, že to udělá.Na adresu novinářů pak dodala, že žádná z těchto žen, ať už je známá nebo neznámá, nemá povinnost podrobnosti o svém stavu oznamovat, pokud nechce nebo zatím nemůže.

"To, že někoho vidíte v televizi vás neopravňuje za něj mluvit a vytvářet o něm domněnky. Každý z nás takovou ženu s citlivým příběhem známe. Jediné co pro ni můžeme udělat je vydržet ať se pro cokoliv rozhodne sama. Buďme trochu lidi…. I když to některým jde zřejmě velmi těžko," dodala herečka.

Témata: Eva Burešová