Ondřej Gregor Brzobohatý a Taťána Kuchařová se rozvedli!

Ondřej Gregor Brzobohatý s manželkou Táňou. 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

26. března 2022 9:28

Bývalá Miss World Taťána Kuchařová a hudebník Ondřej Gregor Brzobohatý se rozvedli! Slavný pár se rozešel už loni, v polovině března pak šli od sebe definitivně!

Modelka o konci vztahu promluvila v pořadu Showtime. Uvedla, že vše bylo absolutně neočekávané. "Do poslední chvíle to byly jenom patologické lži," tvrdí.

"Bylo šokující, že po osmi letech, kdy někomu věříte a milujete ho se vším všudy, přijde najednou takový úplný zlom," dodala modelka, která podotkla, že s Ondřejem není vůbec v kontaktu.

Podle jejích slov to nejde a ani nechce. Oficiálně rozvedení už jsou, a to prý od poloviny března. Nyní si zvyká na to, že je sama. "Ještě je to čerstvé, chce to čas," dodala.

"Měla jsem po našem rozchodu dvě možnosti. Buď se z toho složit, což si myslím že byl záměr, nebo to zvládnout a jít dál. Bylo to hodně těžké a náročné, ale myslím si, že se to dalo udělat úplně jinak. Důstojně a s nějakou úrovní," podotkla Kuchařová.

Už v minulosti přiznala, že vyhledala odbornou pomoc a začala se scházet s psychoterapeutem. Důvody rozchodu ale pár, který spolu začal chodit před devíti lety, neuvedl.

V prosinci loňského roku ale byl Brzobohatý viděn ve společnosti tanečnice Zuzany Pilné. Poté přiznal, že s Taťánou nežijí už od léta.

"Konkrétní důvody našeho rozchodu si necháme pro sebe, ale chtěli bychom zdůraznit, že se naše problémy netýkají vzájemné nevraživosti nebo neochoty či neschopnosti založit rodinu," uvedli tehdy.

Témata: Ondřej Brzobohatý Taťána Kuchařová