Hana Zagorová přestala komunikovat. Co se s ní děje?

Hana Zagorová 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

24. března 2022 21:42

Hanu Zagorovou už před nějakou dobou omezily zdravotní potíže, jejich léčba stále není u konce. Štefan Margita sice před pár týdny prozradil, že zpěvačka chodí na injekce a rehabilitace, od té doby ale jakoby se po ní slehla zem.

Nedávno vydala Zagorová oficiální prohlášení, v němž uvedla, že ji "bolavá záda v důsledku prasklých obratlů" stále velmi omezují a musí respektovat doporučení lékařů. Proto se rozhodla odložit návrat na pódia.

"S producenty jsme se dohodli na zrušení všech koncertů do doby, než se vám budu moct předvést ve formě, jak mě znáte," vzkázala zpěvačka svým příznivcům. Od té doby se ale už neozvala, a to jak na sociálních sítích, tak ani médiím.

Podle Sedmičky nezvedá telefony ani neodepisuje na sms, podobně jako Štefan Margita. Zagorová se ale údajně neozývá ani svým nejbližším kamarádům a kolegům.

"Já vás strašně zklamu, protože my s Hankou taky nekomunikujeme. Zřejmě se léčí a nebere nám telefony. Takže opravdu o ní nevím vůbec nic," řekl magazínu kolega Petr Rezek.

Server s odkazem na utajený zdroj spekuluje, že má zpěvačka údajně trpět "obrovskými psychickými problémy", nic takového se ale zatím nepotvrdilo.

Témata: Hana Zagorová