Marie Doležalová odmítá svatbu se Zelinkou! Proč?

Marie Doležalová 12

Autor: Lelková, stars24.cz

23. května 2018 21:48

Blogerka a herečka Marie Doležalová (31) s partnerem Markem Zelinkou (31) sice čeká miminko, ale do stavby se rozhodně nehrne! Naopak veselku přímo odmítá. Proč tomu tak je?

„Potkala jsem toho pravého muže! Až s ním jsem si dokázala představit, že přivedeme na svět potomka,“ svěřila se deníku Aha!. Marie se s otcem svému potomka seznámila v taneční soutěži StarDance, kde spolu dokonce vytancovali první místo!

Do chomoutu se ale ještě hrnout nechtějí! „Hodně to posloucháme nejen od okolí, ale i od rodiny. Já osobně to tak necítím a nepotřebuji papír k tomu, abychom byli rodina,“ prozradila herečka ze seriálu Comeback. „Netvrdím, že se nikdy nevezmeme, ale zatím to rozhodně není na pořadu dne,“ pozitivně dodala Marie Doležalová, která je momentálně v sedmém měsíci těhotenství.

Na těhotenství má herečka poněkud zajímavé přirovnání „Je to stav permanentního nadšení, smíšenýho se strachem, jak to bude. Jestli se cejtim jako Budha? Jo! Přesně takhle tlustej totiž meditoval po stromem!“ Okomentovala u své fotky na Instagramu.

Témata: Marie Doležalová Marek Zelinka StarDance těhotenství