Karel Vágner oslaví 80: Dostal dárek od prezidenta, další je na cestě!

Karel Vágner. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. března 2022 11:55

Ke slavným oslavencům nadcházejícího týdne patří Karel Vágner, který v úterý oslaví kulaté 80. narozeniny. Darů bude jistě spousta, některé už dostal, na jiné si bude muset počkat.

Jeden dárek dostal už s předstihem na začátku března. Z rukou prezidenta republiky Miloše Zemana konečně převzal medaili Za zásluhy o stát v oblasti kultury a umění, která mu byla udělena již loni v říjnu. Ceremoniál se tehdy kvůli zdravotním potížím hlavy státu nekonal. 

Další dárek chystá slavnému tatínkovi syn Jakub, v dubnu by se mu měla narodit dcera. "Už teď budu raději určitě doma a nikam nevycestuji, protože člověk míní a život mění a já bych velmi nerad propásl termín, kdy se naše dcera rozhodne přijít na svět," řekl rybář dle webu idnes.cz.

Vágner původně chtěl, aby Jakub šel v jeho stopách, proto se původně pustil do studia na pražské konzervatoři a hrál na kontrabas. Nakonec ale odjel do Austrálie a dal se na rybaření.

Kvůli "přeběhnutí" prý s otcem dlouho nemluvili, nyní je ale Karel Vágner na svého syna pyšný. "Úplně šťastnej jsem teda nebyl, ale dnes vidím, že dosáhl něčeho neuvěřitelného a moc mu fandím,“ říká hrdě Vágner, který je již několikanásobným dědečkem. A další vnouče je na cestě... 

Témata: Karel Vágner