Martin Stropnický a VAROVÁNÍ, které Žilková nezvala v potaz!

Veronika Žilková a Martin Stropnický 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. března 2022 11:53

Českým šoubyznysem tento týden otřásla zpráva o rozchodu Veroniky Žilkové a Martina Stropnického. Velvyslanec v Izraeli měl herečce napsat emailem, že už ji nemiluje. Kdyby tak brala v potaz názory svých nejbližších...

Žilková totiž ve své knize Dělte dvěma mimo jiné popsala komplikovaný vztah svého otce se Stropnickým, který mu - soudě dle jejího vyprávění - opravdu neseděl. Hned několik konkrétních věcí mu vyčetl. 

"Martin kouřil a táta řekl, že kouří jen slaboši. Tátovi také vadilo, že byl ve Vatikánu a rozvedl se. A že sice má rytířský řád od papeže, ale nevěří v Boha. A taky vycítil, že s ním nebudu úplně v bavlnce," svěřila se herečka, jejíž otec Václav byl známý flétnista a pedagog.

Slavná blondýnka se domnívá, že tatínek pro ni hledal někoho, kdo ji bude mít opravdu hodně rád. "Z Martina cítil, že na prvním místě bude mít Martin vždy sám sebe. Poznal to, protože otec byl úplně stejně sebestředný," konstatovala v knize.

Nyní se ukazuje, že měl pan Žilka asi z velké části pravdu, ačkoliv všechny okolnosti rozchodu slavného páru nejsou veřejnosti známé. 

Témata: Veronika Žilková Martin Stropnický