Veronika Žilková: Prorocká slova o manželstvích! Se Stropnickým chtěla...

Veronika Žilková a Martin Stropnický 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. března 2022 10:40

Od roku 2008 je Veronika Žilková vdaná za Martina Stropnického, nyní se jejich manželství otřásá v základech. Herečka přitom měla jasno, po dvou rozvodech chtěla, aby tenhle svazek vydržel navěky.

"Nejsem na to ani trochu pyšná, že jsem už potřetí vdaná," řekla předloni deníku Právo. Před Stropnickým byla vdaná za Jiřího Hanycha, s nímž má dceru Agátu, a Marka Navrátila, se kterým se dočkala dvou synů.

Žilková přiznala, že předchozí manželství skončila i proto, že když se objevilo dusno, vzdala to. "Rozvedla jsem se. Netušila jsem, že to dusno do manželství patří, stejně jako do něj patří chvíle pohody. A že udržet si manželství je daleko těžší než udržet si práci," svěřila se.

Nyní opět poznává pravdivost výše uvedených vět. V tomto týdnu totiž oznámila rozchod s nynějším manželem Martinem Stropnickým, který jí o všem informoval emailem. Aktuálně se totiž nachází v Izraeli na diplomatické misi.

Nejspíš se tak nevyplní přání Žilkové z předloňského rozhovoru. "Byla bych zkrátka ráda, kdyby to moje poslední manželství vydrželo až do konce," uvedla. 

Témata: Veronika Žilková Martin Stropnický