Pomeje má utrum! Andrea ho nepustí k dceři, pokud...

Jiří Pomeje 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

22. května 2018 21:18

Andrea Pomeje učinila rázné rozhodnutí. Jiří Pomeje dostal zákaz styku s dcerou, pokud bude opilý!

Jiří Pomeje sice překonal rakovinu, pak ale přišla další rána v podobě rozchodu s manželkou Andreou. A aby toho nebylo málo, nyní mu vzala i dceru.

Tedy přesněji řečeno pouze v případě, kdy nebude střízlivý. Pokud se napije, nechce Andrea, aby se s ní vídal. "Jirka se s malou může vídat, kdykoliv si usmyslí. Já se snažím, aby to bylo co nejvíc," uvedla pro Express.cz Andrea.

Pak ale dodala: "Když vidím, že je Jirka v pořádku, nevidím jediný důvod, proč bych je měla kontrolovat. Chodí za malou odpoledne, protože dopoledne je ve školce. Kdybych viděla, že je Jirka opilý, tak ho k malé nepustím. Zatím se nic takového nestalo."

Andrea Pomeje od Jiřího odešla už asi před měsícem. Důvodem prý bylo jeho chování i příliš kladný vztah k alkoholu. A už v tu dobu vyhrožoval sebevraždou. To ale nebyl jeho jediný problém. V květnu 2017 mu lékaři diagnostikovali rakovinu hrtanu. Do konce června Jiří Pomeje podstoupil 33 ozařování.

V říjnu přidal další rána – lékaři mu oznámili, že vyjmutí hrtanu je nevyhnutelné, protože ozařování nepomohlo. Pak herec zahájil hladovku, při které zhubl 30 kilo. Kvůli ní ale také výrazně zeslábl a po Vánocích skončil se silným zápalem plic na JIP. Po únorové pětihodinové operaci mu v březnu do krku voperovali hlasovou protézu.

Témata: Andrea Pomeje Jiří Pomeje