Karel Šíp se pořádně obul do kritiků! Ti se naštvali kvůli Ukrajině

Šíp, Karel 2

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

13. března 2022 18:58

V posledním díle Všechnopárty vystoupili Kryštof Bartoš a Kamila Janovičová v tričkách, kterými vyjádřili sympatie Ukrajině bojující proti Rusku. Některým divákům se to ale nelíbilo, a tak musel Karel Šíp zakročit.

Poslední díl Všechnopárty některým divákům pohnul žlučí. Ačkoliv je pořad mezi lidmi populární, veřejná podpora Ukrajině, kterou se hosté netajili, část fanoušků rozlítila.

"Kryštof Bartoš, v přiblblém tričku,žlutomodré barvy (za chvilku se z těch barev asi poděláte, ale co čekat od žumpy ČT),navíc se navážející se do Ostravy, větší pablb, tam už dlouho nebyl," napsal například jeden z nich.

"Taky mám dost, na začátku řekl p. Šíp, že je rád, že jsme si přepnuli od těch zpravodajských pořadů na jeho ZÁBAVNÝ pořad a pak tam vleze tenhle, s prominutím vůl," uvedl další.

"Jako pravidelný divák jsem zklamaný, dívat se v zábavném pořadu na mladé revolucionáře na to nemám sílu. Jak ubohé," napsal další diskutující.

Podobných příspěvků lze nalézt celou spoustu. A tak se moderátor rozhodl zasáhnout. "Dva mladí herci, dvě trička, kterými projevili svůj názor. Nic víc. Jinak na to téma v celém pořadu ani slovo. A já žasnu, jak tahle nevinná věc dokáže vyvolat vlnu nenávisti u některých diváků, kteří hrozí, že se kvůli tomu na pořad nehodlají nadále dívat. Prosím vás, nedívejte se! Na slušné diváky se i nadále budu těšit," zpražil kritiky Šíp.

Témata: Karel Šíp