Z herečky Solaříkové je kočka! Kdo jí s tím pomohl?

Patricie Solaříková 11

Autor: Lelková, stars24.cz

23. května 2018 19:43

Zhruba před třemi lety se představitelka ze seriálu Ulice Patricie Solaříková (29) rozhodla začít sportovat. Díky tomu a psychické pohodě zhubla několik kilo a její postavě to jen prospělo. Jenže z hlavy Patricie to jenom nebylo!

„Myslím, že u mě je hlavní to, že cvičím jógu (nebo chodím do fitka, na tenis, squash, procházky) ne proto, abych byla hubená, ale protože mě to strašně baví a odpočívá mi u toho hlava, což je to důležitý. Dokud budete dělat nějaký sport jenom za účelem lepší vizáže, výsledky to, podle mě, nepřinese.“ Napsala na svém Instagramu herečka.

Ale věci byli přeci jenom trochu jinak. „Producent si mě zavolal a řekl: 'Páťo, chtělo by to zhubnout!' Tím to celé začalo. Fakt to bylo těžké. Já jsem nechtěla před nikým jíst. Sladkosti jsem jedla natajno. Čím víc to bylo natajno, tím víc jsem z toho měla výčitky," prozradila Solaříková v pořadu Host Frekvence 1. „Žádný jídelníček nedodržuju, jím všechno, na co mám chuť, ať už je to zrovna čokoláda, knedlíky nebo salát, ale nepřežírám se. A o tom to je, dělat věci pro sebe, pro svůj vnitřní klid a spokojenost, ne pro vnější krásu," snaží se motivovat dívky, i když ji samotnou musel někdo popíchnout

Přes všechno hezké i zlé co si prožila se teď cítí skvěle a je se svou postavou nadmíru spokojena. „Ani nevím, jestli a kolik jsem zhubla. Já se nevážím a neřeším to. Nějak se mi to prostě přihodilo," tvrdí Patrície.

Témata: Patricie Solaříková seriál Ulice hubnutí