Alice Bendová odjela během ukrajinské krize na Kanáry: Jasný vzkaz všem kritikům!

Alice Bendová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. března 2022 11:00

Není žádným tajemstvím, že druhým domovem Alice Bendové jsou Kanárské ostrovy. Odjela tam i nyní, kdy se válčí jen několik set kilometrů od Česka. Sama tedy tušila, že jí to někteří lidé vyčtou.

Bendová nejprve všem vysvětlila, že je na Kanárech pracovně, aby zprostředkovala koupi nemovitostí. "Včera jsme sem kvůli tomu přiletěli, máme tady 3 rodiny, které chtějí koupit právě tady a další chtějí něco na Lanzarote a Gran Canarii," uvedla.

"No takže tu vlastně pracujeme, děti si odpočinou, mají jarňáky a my trošku vyčistíme hlavy," doplnila vzápětí, přičemž si dobře uvědomovala, že se najdou takoví lidé, kteří napíšou, co si dovoluje odjet k moři v době, kdy se na Ukrajině válčí.

Oblíbená herečka proto poslala jasný vzkaz. "Upozorním, že pomáhám, ať už finančně nebo organizováním charity, tam kde je to potřeba," podotkla.

"A kdybych nevydělávala peníze, nemohla bych pomáhat. Takže vlastně i případná reklama tady na sociálních sítích je prostě potřeba, je to zdroj příjmů, jejichž část může jít třeba právě na pomoc Ukrajině. To jen na vysvětlenou," dodala Bendová. 

Témata: Alice Bendová