Václav Kopta v show Tvoje tvář má známý hlas: Jako Šlitr si vzal na pomoc dceru!

Václav Kopta 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. března 2022 8:48

Druhé pokračování má za sebou probíhající řada Tváře, v níž září také Václav Kopta. Do víru dění dokonce zatáhl i svou rodinu, na pomoc si totiž vzal vlastní dceru.

V minulosti mu nevyšla účast ve StarDance, tak se nyní Václav Kopta představil divákům alespoň u konkurence v show Tvoje tvář má známý hlas. A zatím na sebe upozorňuje opravdu výrazně...

V úvodním kole dostal australské rockery z AC/DC a hned z toho bylo první vítězství. Včerejší druhé pokračování soutěže bylo výhradně československé, herec a bavič si na něj vzal posilu ze své rodiny.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Václav Kopta (@koptavaclav)

Duet Jiřího Šlitra s Janou Malknechtovou si tak zazpíval s dcerou Janou. "Nesehnali jsme hlídání, tak jsem vzal holku sebou do práce," vtipkoval na instagramu, kde se ke společnému vystoupení vyjádřila i ona.

"Už od mala jsem vyrůstala na hitech Divadla Semafor. Zároveň jsem svou první divadelní zkušenosti dostala právě na jeho prknech, tudíž mít tu možnost proměnit se v Janu Malknechtovou a navíc si tuhle klasiku zazpívat společně s tátou pro mě moc znamenalo," napsala Koptová.

Témata: Václav Kopta Tvoje tvář má známý hlas