Hana Zagorová ruší další koncerty: PRAVDA o jejím zdravotním stavu!

Hana Zagorová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. března 2022 10:33

Hana Zagorová už se nějaký čas objevuje na pódiu jen výjimečně, ačkoliv by jistě chtěla, aby tomu bylo jinak. Bohužel, legendární zpěvačka přiznala, že zdraví jí to stále neumožňuje.

Není žádným velkým tajemstvím, že Hanu Zagorovou trápí již delší dobu zdravotní potíže, který jí v podstatě znemožňují vystupování. Na jejím webu se nyní objevila informace, že ani další plánované koncerty neproběhnou.

"Bolavá záda v důsledku prasklých obratlů mě stále velmi omezují a musím bohužel respektovat doporučení lékařů a odložit návrat na pódia. S producenty jsme se dohodli na zrušení všech koncertů, do doby, než se vám budu moct předvést ve formě, jak mě znáte," uvedla zpěvačka.

Několikanásobná Slavice navzdory nepřízni osudu rozhodně nezahálí. Své fanoušky se rozhodla potěšit alespoň jinou formou, než jsou živá vystoupení.

"Abych vám i sobě udělala alespoň trošičku radost, začali jsme vybírat písničky na novou desku, kterou uděláme letos a od dubna zase začneme s Randem na Instagramu. Těším se na vás a doufám, že to bude brzy," dodala Zagorová. 

Témata: Hana Zagorová