Tereza Ramba: Odvážná jako nikdy dřív! Kvůli Svěrákovi!

Tereza Ramba ve filmu Betlémské světlo.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. března 2022 8:38

Už příští týden zamíří do kin nový film Betlémské světlo z dílny Svěrákových. Zahrála si v něm také Tereza Ramba, která navíc dělá hodně pro propagaci snímku.

Sama herečka se na instagramu odvážným plakátem pochlubila a svěřila se, že čelí dotazům, zdali takovou podobu schválila, protože je známo, že se před objektivem nesvléká. "A já na to: 'Už jo!' Protože Janovi (Svěrákovi - pozn. red.) se neříká ne," řekla jasně. 

Hrdá dvojnásobná maminka vzápětí vysvětlila, proč změnila názor. "Protože po porodu se člověk tak nějak přestane stydět. Miluje svoje tělo pro to, co mu dalo," konstatovala.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Tereza Ramba (@tereza.voriskova)

"Celej život jsem si připadala 'nějaká' a 'něco' chtěla jinak. Blázen. Teď si připadám perfektní. A stopy po mých dětech vítám. Matyáš, kterému jsem to chvějící se ukázala, řekl, že jsem nádherná a že je na mě pyšnej," uvedla držitelka Českého lva.

"Je fakt, že viset si tam nahatá po porodu a po třicítce je jiný štýlo, to už mi snad ani není blbý. Ženy, milujte se, jste bohyně. Muži, milujte nás, jsme bohyně a chceme to slyšet!" 

Témata: Tereza Voříšková